open stal 2017 (2) catalogus
exposeren op Open Stal

Exposities zijn leuk, gezellig en bovenal de manier om mijn werk in het echt te laten zien,

Ik exposeer ieder jaar een aantal keren. Soms in een galerie, soms op een kunstroute zoals de grootste en meest bekende in het noorden; Open Stal te Oldeberkoop. En soms in een kerk, museum of een Centrum voor Beeldende Kunst (CBK). Via internet – de website of facebook bijvoorbeeld – kan ik mijn werk al aan veel mensen tonen maar,

er gaat toch niets boven het zien van kunst in het Echt!

Het leukste van exposeren vind ik wel om nieuwe mensen te ontmoeten en de mensen die ik alleen nog maar tot dusver kende via mijn blog of facebookpagina! Daarnaast is het leuk om andere kunstenaars te ontmoeten en je werk in een andere setting te zien dan thuis in mijn atelier.

Op de pagina ‘Over mij’ kun je lezen waar ik exposeer. Ik schrijf er ook over op mijn blog uiteraard dus wanneer je mij volgt, of je hebt ingeschreven voor mijn maandelijkse nieuwsbrief houd ik je op de hoogte hiervan. Momenteel zijn alle exposities stopgezet wegens de corona maatregelen, helaas, maar ook heel begrijpelijk. Mijn huidige expositie in Museums Vledder is daardoor niet van start gegaan. Wellicht dat het museum over niet al te lange tijd toch haar deuren mag openen, dan kunnen we elkaar daar misschien ontmoeten. Of in September, wanneer ik mijn werk in Museum Thijnhof te Coevorden laat zien.

Gelukkig zijn er buiten de exposities ook voldoende mogelijkheden om mijn werk in het echt te tonen. Wil je graag weten welke schilderijen beschikbaar zijn, stuur me dan een mailtje dan krijg je van mij een overzicht met prijzen. En wil je dan iets in het echt bekijken, dan ben je van harte welkom op afspraak in mijn atelier. Mijn gegevens vind je op de pagina ‘Contact’.

Jennifer, door Nadine de Ruiter fotografie