dierenportretten op groot formaat - hondenportret - in uitvoering - jennifer koning
werk in uitvoering

Zoals je vast al gelezen hebt op mijn website maak ik ook dierenportretten op groot formaat. Op de foto hierboven zie je me aan het werk met een hondenportret van maar liefst 100 bij 120 cm. Een prachtige maat vind ik, zelfs voor een kleine ruimte.

Dit schilderij maak ik in opdracht en het model is een grote vizsla reu, een staande jachthond.

Ik schilder dit hondenportret in gemengde technieken op doek, opgespannen op een spieraam. Hiervoor gebruik ik houtskool en pastel maar ook acrylverf, gesso en naar gelang het effect dat ik zoek, verschillende soorten acrylmediums. Deze manier van schilderen is eigenlijk uit mijn tekenmethode voortgekomen. Klik maar eens op onderstaande link om meer van mijn dierenportretten in gemengde technieken te bekijken;

een groot schilderij in gemengde technieken