galerie lemferdinge expositie Dieren
‘Galerie Lemferdinge’

Aankomend weekeinde is de opening van de nieuwe (groeps) tentoonstelling waar ik aan deelneem -getiteld ‘Dieren’ – bij Galerie Lemferdinge te Paterswolde!

Ik vind zo’n groepsexpositie ontzettend leuk juist door de diversiteit. Het lijkt wel of alles nog beter tot zijn recht komt, naast iets totaal anders!

Het thema ‘Dieren’ is in deze tentoonstelling op wel heel diverse wijze verbeeld; er zijn schilderijen te zien, grafiek, tekeningen, aquarellen, beelden van steen en beelden van metaal en papier. Vreemde vogels, koeien, kikkers, vliegen, dam- en edelherten en een hitsige eekhoorn. Echt voor ieder wat wils want daarmee heb ik ze nog lang niet allemaal genoemd!

Deze galerie Lemferdinge is gevestigd in het oude koetshuis van landgoed Lemferdinge, een prachtige locatie. Ze is geopend op de zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op naar de opening te komen op zondag 10 Maart! Hieronder de tekst die ik voor het gemak even van de uitnodiging heb gekopieerd;

uitnodiging

Mede namens de Stichting Het Drentse Landschap nodigt de Culturele Raad Eelde u uit voor de opening van de expositie

“DIEREN”

met werk van

NEL KAMPHUIS, JENNIFER KONING, GREGOR NIEDLICH, JITSKE RINSMA, KOOS ZWIERS

op zondag 10 maart 2019 om 16.00 uur in Galerie Lemferdinge, Lemferdingelaan 2, 9765 AR Paterswolde.

Wij stellen uw aanwezigheid hierbij zeer op prijs.

De expositie is van zaterdag 9 maart t/m zondag 5 mei 2019

lemferdinge galerie paterswolde expositie Dieren

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van de Culture raad Eelde, die hier de tentoonstellingen organiseert (klik hier)