schilderij stier - werk in uitvoering - jennifer koning
Quest en ik

(onder andere) Quest en ik zijn er dit jaar ook bij; de expositie ‘Kunst in de Kop’ tijdens het uitfestival Kopje Cultuur in Steenwijk!

Deze expositie in de grote- of st. Clemenskerk is een onderdeel van het culturele weekend dat ieder jaar in Steenwijk wordt georganiseerd.

De openingstijden zijn als volgt;

Vrijdag             13 sept.  Opening  19.00 – 22.00 uur
Zaterdag           14 sept.  10.00 – 19.00 uur
Zondag             15 Sept.  13.00 – 17.00 uur

Kom gezellig even langs!

Ik neem enkele dierenportretten en een zelfportret mee, en ook mijn nieuwste schilderij ‘coursing’ van de twee rennende windhonden is daar dan te zien!

coursing greyhounds - oilpainting dogportrait - jennifer koning
‘Coursing!’ olieverf op doek, 125 x 65 cm

Naast deze expositie in de kerk is er nog veel meer te zien en te doen. Ik heb onderstaande tekst even overgenomen van de website www’kopjecultuur.nl ;

”FESTIVAL KOPJE CULTUUR, DE VESTING OP Z’N KOP OP 13,14 EN 15 SEPTEMBER 2019

Steenwijk wordt het tweede weekend van september weer hét culturele hart van de regio. Het Uitfestival Kopje Cultuur neemt je mee in de cultuur van de Kop van Overijssel en ver daarbuiten. Het brengt Uitmarkt, Monumentendag en Straattheaterfestival samen en laat publiek van jong tot oud de cultuur beleven.

Overal in de stad barst het van de activiteiten op het gebied van muziek, theater, dans en unieke acts. Bekijk optredens van professionele landelijke en internationale groepen, volg workshops en bezoek speciaal voor het festival gemaakte producties, activiteiten, exposities en inloopconcerten gemaakt door regionale verenigingen en amateur-groepen.

Geniet van al het veelzijdige talent dat Steenwijk rijk is tijdens het Kopje Cultuur Festival.
Jaarlijks wordt het bezocht door ruim 25.000 bezoekers. Het brede publiek beleeft het festival als bijzonder, feestelijk, hoogstaand en cultureel en dat allemaal gratis toegankelijk. Dat mag je niet missen”