In een van mijn eerdere posts (link) kon je een foto zien van dit schilderij in uitvoering. Hier het eindresultaat!

hondenschilderijen - jack russell hond reu in olieverf - jennifer koning

Deze ontzettend leuke hond – Mozart genaamd- heb ik geschilderd in olieverf op paneel. De afmetingen bedragen 30 x 40 cm en het portret is ingelijst in een heel mooie eenvoudige baklijst. Een matzwarte houten lijst met een zilveren randje;

lijst kiezen voor schilderij
een proefstukje van de gekozen lijst, bij het schilderij

Ik lever mijn schilderijen altijd af inclusief een mooie inlijsting zodat ze direct opgehangen kunnen worden. Daarvoor bied ik de keuze uit een aantal profielen die ik het mooist vind passen bij mijn werk, in verschillende breedtes en kleuren. De opdrachtgever kan dan kiezen welke hij/zij het mooist vindt bij het schilderij, en het best in het interieur zal passen. Op de foto hierboven zie je het gekozen profiel (of het proefstukje ervan) bij het schilderij. Deze baklijst is ook van de binnenkant mooi zwart, een prettig contrast met de lichtere en warme tint van het schilderij. Het zilveren randje reflecteert het licht en geeft het geheel net dat beetje extra.

Ben je na het zien van het schilderij in olieverf van deze hond nieuwsgierig geworden naar mijn andere hondenportretten? Neem dan een kijkje in de portfolio

‘dierenportretten’