mijn koeien schilderijen - details - jennifer koning - portret in uitvoering - koeien neus

Details van mijn koeien schilderijen

Na enige tijd over paarden portretten te hebben geblogd vind ik het leuk om weer wat over mijn koeien schilderijen te vertellen en laten zien. Op bovenstaande foto zie je een schilderij in uitvoering, en met mijn hand er zo onder wordt goed zichtbaar hoe groot dit koeien hoofd op doek is!

Ik vind het zelf altijd leuk om foto’s terug te zien van schilderijen en tekeningen in uitvoering, en toen ik deze foto nam (met mijn lange arm) bedacht ik me dat het leuk zou zijn om eens alleen de neuzen te laten zien van een aantal van mijn koeien schilderijen!

Dus ik ben wat aan het knippen en plakken geweest (op de computer weliswaar) en heb er 9 naast elkaar gezet;

mijn koeien schilderijen - details - neuzen van koe portretten en schilderij - jennifer koning

Koeien zijn prachtige dieren om te schilderen en de neus is daar 1 van de vele redenen voor. Die prachtige, glanzende grote gladde neus is een heel mooi contrast met de rest van het harige hoofd.

De foto’s van de schilderijen in hun geheel kun je bekijken in mijn portfolio ‘koeien’

Volgende keer meer over mijn runderen!

koeien schilderijen - details - zwartbonte koe in olieverf - detail - jennifer koning