nieuwsgierige koeien in houtskool - tekening in uitvoering
werk in uitvoering

Ik tekende al eerder deze groep nieuwsgierige koeien, hoog tijd voor een deel twee!

Op bovenstaande foto zie je me aan het werk met dit nieuwe groepsportret in houtskool en pastel op papier. Ik houd het wat schetsmatiger, vergelijkbaar met deel 1, die je in *dit blogbericht* kunt bekijken. De koeien zijn dezelfde, een groep mooie zwartbonte pinken die ik op een prachtige zonnige dag bezocht, en die allemaal erg nieuwsgierig naar onze hond en naar mij waren. Ze stonden elkaar te verdringen bij de afrastering en dat geeft zo’n mooi beeld, al die zwartwitte grote lijven tegen elkaar aan!

Het papier dat ik deze keer gebruik is van Hahnemuhle, 300 grams hotpressed. Een fijn glad oppervlak. En de koeien, die zijn van een buurman. Ik ben benieuwd of hij ze herkent; dat zal deze keer niet al te moeilijk zijn dacht ik zo))!

Binnenkort zal ik je het eindresultaat laten zien!