Op bovenstaande foto zie je me aan het werk met

het portret van hond Snoopy; werk in uitvoering! Ik schilder haar in mixed media (oftewel verschillende materialen gecombineerd) op doek. In een prachtig groot formaat; 80 x 100 cm.

Een bijzonder innemende hond is ze. Ze waren beiden bij ons op bezoek namelijk, Snoopy en haar eigenaresse. Een geheim bezoekje, want het schilderij is een cadeau, een verrassing voor haar man. Tijdens een boswandeling konden we kennismaken en was er de gelegenheid om wat foto’s te maken. Aan de hand van zulke foto’s kunnen we dan verder de mogelijkheden bespreken.

Zo’n schilderij in mixed media bouw ik op uit heel veel (transparante) lagen over elkaar. Op de foto ben ik al een heel eind gevorderd met het portret. De lijst is al besteld en binnenkort zal ik het ingelijste eindresultaat laten zien!

portret schilderij hond in acryl en mixed media op doek - werk in uitvoering door jennifer koning
werk in uitvoering…