2016-schilderij in uitvoering-jennifer koning - dubbelportret s

een dubbelportret in uitvoering..

Dit dubbelportet in opdracht is inmiddels klaar en hangt op de plaats waar het voor gemaakt is! Hier alvast een tipje van de sluier; één van de zusjes.

Ik vind het altijd leuk om tijdens het schilderproces foto’s te maken. Zo kan ik later terugzien hoe het schilderij er in de verschillende fasen uitzag.  Op deze foto kun je -doordat mijn hand erop staat- een beter idee van het formaat krijgen. En het moment waarop deze foto gemaakt is heb ik gekozen vanwege het detail waar ik daar aan werk; de glanzende oorring! Zulke details- een glanzend sierraad of een lichtje in de ogen of op de lippen- laten een portret sprankelen!

Ik heb dit geschilderd met olieverf op doek, formaat 50 x 50 cm.

Wordt vervolgd!