dagdromer - zwartbonte koe van achteren - houtskool tekening ingelijst

Ik bleef een hele tijd bij de koppel pinken, in de weide achter het bos op die mooie zonnige middag.

Eerst waren ze erg nieuwsgierig naar me en werd ik uitgebreid van alle kanten door ze bestudeerd. Allemaal komen ze dan op een kluitje staan en verdringen ze elkaar om het goed te kunnen zien. (precies zoals wij mensen dat ook doen! ) Prachtig vind ik dat en ook daar heb ik een een tekening van gemaakt * klik hier om te bekijken * Na een tijdje verloren ze hun interesse in mij en gingen weer verder met grazen. Eén van de pinken bleef wel bij me in de buurt en stond een beetje te dutten, dagdromen in het warme zonlicht. Deze mooie zwartbonte koe van achteren gezien, heb ik getekend in houtskool.

Op de foto hier onder was ik bezig met het inlijsten. Het formaat is 30 x 30 cm en de tekening is ditmaal áchter het passepartout, ingelijst in een zwarte aluminium baklijst van 50 x 50 cm met museumglas.

zwartbonte koe van achteren - houtskool tekening - passepartout
‘dagdromer’, close-up