In een eerder blogbericht vertelde ik al over dit portret van een ransuil,

hier laat ik je het ingelijste eindresultaat zien. Ik heb deze ransuil geportretteerd in gemengde technieken op papier. Houtskool, pastel, koffie, acryl en krijt zijn de materialen die ik altijd samen en door elkaar gebruik, met √°ltijd een ander effect en resultaat, heel bijzonder.

Ik koos er ditmaal voor om deze prachtige ransuil meer gestyleerd weer te geven maar rondom de prachtig glanzende ogen is het geheel juist heel realistisch. Het werk is ingelijst in mijn favoriete lijst. Dit betreft een matzwarte op maat gemaakte aluminium lijst met houtfineer. Deze lijst heeft een inleg waardoor het werk er als het ware ‘hangend’ ingelijst kan worden, en het is voorzien van museumglas (het mooiste heldere dubbelzijdig ontspiegelde glas).

portret van een ransuil in krijt uil kunstwerk
ransuiltje ingelijst detail

ingelijst, detail

De afmetingen van de lijst zijn 50 x 50 cm en het werk is beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de pagina ’te koop’ hier op mijn website. Of stuur me een berichtje, je bent ook van harte welkom om op afspraak het werk in het echt te komen bekijken.