In de maanden Juni tot en met September is mijn werk te zien in Museums Vledder. Deze expositie bestaat uit veel verschillende soorten van mijn portretten; verschillend in de zin van stijl, grootte en techniek. Maar wat ze overeenkomstig hebben is de achterliggende gedachte. Ik maak namelijk geen verschil in het portretteren van een hond, mens, koe of paard. In mijn portretten draait het om een persoonlijkheid, een karakter. Daarom zie je hier mens, koe, paard en hond naast elkaar hangen.

Ik ben verheugd om te mogen exposeren op zo’n mooie plek waar de afgelopen jaren al veel erg goede kunstenaars uit het noorden van Nederland hun werk toonden!

Ook is er naast deze tentoonstelling van mijn werk nog veel meer te zien, zoals de afdeling Glaskunst, Drentse schilderkunst, en niet te vergeten de afdeling  Valse Kunst, waar het museum zijn bekendheid aan dankt.

Aanstaande Zaterdag – 3 Juli- is er om 16.00 uur een feestelijke opening. Best een bijzonder moment, na ruim een jaar van ingrijpende corona maatregelen! Iedereen is van harte welkom dus kom gezellig even kijken!

Museums Vledder, Brink 1 te Vledder 
Openingstijden; Woensdag tm Zondag 10.00 – 17.00 uur
telefoon; 0521-383352
       06-15573988

www.museumsvledder.nl

museums vledder - expositie karaktervolle portretten jennifer koning