3 zussen en overgrootmoeder

Interieurarchitectuur en fotografie * ditmaal eens niet over mijn schilderijen maar over mijn creatieve familie!

Op bovenstaande foto staan we met zijn drieeen -mijn twee oudere zussen en ik in het wit in het midden- bij onze overgrootmoeder, een prachtige foto vind ik. Ik kom uit een creatieve familie en het leek me leuk om daar eens wat over te vertellen!

Mijn moeder deed altijd veel aan handwerken en van haar leerden we breien, haken en punniken (niet te vergeten). We hadden natuurlijk nog geen internet en overdag geen tv dus werd er buiten gespeeld als het mooi weer was, of binnen geknutseld of getekend. Mijn oudste zus Wendy kon heel goed tekenen en dat vond ik ook geweldig! Na de middelbare school ging zij naar de hogeschool voor de kunsten Constantijn Huygens te Kampen en omdat ze mijn grote voorbeeld was en ik ook niets liever deed dan tekenen ben ik daar later uiteraard ook gaan studeren!

Wendy volgde de opleiding Architectonische vormgeving -interieurarchitectuur- en werkt inmiddels al meer dan 20 jaar in dat vakgebied. Je kunt haar vragen voor advies wanneer je nieuwbouw- of renovatieplannen hebt, voor styling van je huis of bedrijf, verlichtingsplannen en nog veel meer! Op haar website studio zinnig  kun je lezen over haar uiteenlopende werkzaamheden en voorbeelden bekijken van haar werk, of volg haar op facebook voor het laatste nieuws! Hieronder nog enkele foto’s van haar ontwerpen;

studiozinning (2)

studiozinning (1)

studiozinning (3)

studiozinning (4)

Mijn andere zus Bela heeft een heel andere richting gekozen, zij wilde de verzekeringswereld in en heeft onder andere gestudeerd aan de Haarlem Business School Inholland. Dat klinkt minder creatief maar is het op een andere manier haha! In haar vrije tijd fotografeert ze graag, bij voorkeur in De Weerribben. Ik vind haar foto’s fantastisch, daarom wil ik jullie er een aantal laten zien. Ze heeft (nog) geen website maar zodra dat gebeurt zal ik het hier melden…;

weerribben riet zw

weerribben riet 2

bela portret1

en nogmaals de bovenste, omdat de kleurenversie ook prachtig is;

weerribben riet kleur