Het koeienschilderij / tweeluik waar ik een tijd geleden al over schreef en foto’s heb laten zien hier op mijn blog, is klaar!

De twee schilderijen vormen samen een geheel van 190 cm breed en is 70 cm hoog, het grootste dat ik tot nog toe heb gemaakt. Het is geschilderd in olieverf -op doek- en komt te hangen boven een dressoir dat nog een stuk breder is dan het totale schilderij. Op onderstaande foto’s heb ik het bij ons in huis even opgehangen om te fotograferen maar nu staat het op een veilige plek te wachten tot het opgehaald wordt door de geduldige opdrachtgever, die de afgelopen maanden een paar keer is langs geweest om te kijken.

Hieronder nog een paar foto’s;

2016-koeienschilderij- tweeluik- jenniferkoning- stella detail 1

2016-koeienschilderij-tweeluik-jennifer koning-stella,baukje en de rest

2016-koeienschilderij - tweeluik - jennifer koning- stella detail 2

Dit werk is gemaakt naar aanleiding van één van mijn andere koeienportretten en het idee daarvan is in overleg met de opdrachtgever aangepast naar een wat groter schilderij met meer koeien. Lijkt jou zoiets ook wel wat, of zou je een portret van je eigen koeien, paard of ander dier willen laten maken? Stuur me dan een berichtje en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!