kunst over koeien - jersey koe fiep - schilderij - jennifer koning

Mijn kunst gaat vaak over koeien.

Ik heb er zelfs een apart deel op mijn website aan gewijd (klik hier). Hierboven zie je het voltooide portret van de prachtige jonge jersey koe Fiep. In mijn hand de materialen die ik gebruikt heb om haar portret te maken. Ik heb haar getekend in houtskool. pastel, wit krijt op handgetint papier. Ingelijst in mijn favoriete lijst met museumglas meet het werk 50 x 50 cm.

presentatie

Zoals je misschien al had gelezen zou ik aan de hand van dit portret een presentatie geven op mijn expositie in Museums Vledder. Door de corona problemen is deze uiteraard uitgesteld, net als alle andere evenmenten. Wanneer er een nieuwe datum wordt gekozen zal ik jullie weer op de hoogte stellen, hier of per mail. (Ben je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?)

tekentechnieken

In deze – voor vele mensen – lastige tijden is het belangrijk om ook de leuke en mooie dingen in het leven te blijven zien. Ik heb het geluk dat ik mijn werk gewoon door kan blijven doen, en hoop met mijn verbeeldingen van koeien en andere dieren een plezierige afleiding te verzorgen voor anderen. Voor degenen die zich verheugd hadden op mijn presentatie om meer te weten te komen over mijn tekentechnieken; klik maar eens op onderstaand link, daar vind je een globaal overzicht van mijn werwijze, én een lijst met alle tekenmaterialen die ik gebruik!

stap voor stap