Op bovenstaande foto zie je me aan het werk met een nieuw, groot schilderij van een paard in uitvoering!

 Een van de allerleukste dingen in mijn werk vind ik wel de bijzondere verhalen die mensen me vertellen over hun dieren! En dan bedoel ik niet alleen maar de gekke of grappige dingen die ze samen meemaken maar ook heel bijzondere ervaringen, vaak de minder leuke momenten van het leven, die bepaalde inzichten opleveren die het leven van die mens voorgoed verandert.

Omdat we met een dier niet met woorden kunnen communiceren vind ik het des  te bijzonderder (echt goed nederlands, ik heb het gecheckt 😉 ) én bewonderenswaardig, dat de mens van dit dier zich zodanig in hem of haar heeft verplaatst en daardoor die heel belangrijke levenslessen heeft geleerd. 

Zonder verder in details te treden is dit portret dat ik maakte voor een klant in België één van zulke opdrachten;

Dit schilderij van een mooie grote vliegenschimmel maak ik in gemengde technieken op doek. Het is een mooi groot formaat van 100 x 120 cm, en ik ben hier al een heel eind gevorderd. De volgende keer zal ik je het schilderij in zijn geheel, ingelijst en wel laten zien!