2016-hondenportret-jennifer koning- windhond in olieverf detail

windhond in olieverf

Hierboven een detailfoto van een klein olieverf portret (15×20 cm) dat ik gemaakt heb van

een bijzonder fotogenieke windhond! En ik denk niet dat ik de enige ben die dat vindt))

Misschien heb je gelezen wat ik op de pagina ‘over mij’┬áschreef over mijn werk? Daar noem ik namelijk dat de uitstraling van het ‘onderwerp’ mijn leidraad vormt. En dat wat ik schilder ik al met een reden heb gekozen en ik daarom vaak geen bewuste keuze meer hoef te maken in welke kant het op gaat… Dat gaat onbewust eigenlijk vanzelf. Wanneer je een hondenliefhebber bent dan snap je vast nu direct wat ik daarmee bedoel wanneer je dit portret ziet! (en mocht je nog geen hondenliefhebber zijn, dan wordt je het hopelijk hierdoor een beetje..haha!)

2016-hondenportret-jenniferkoning-schilderij windhond in olieverf-greyhound portrait

Madison in olieverf