In één van mijn vorige blog berichten schreef ik al over dit schilderij van een paard in olieverf. Een prachtige opdracht waarvan ik hier het eindresultaat laat zien. In overleg met de opdrachtgever hebben we een mooie, flinke houten lijst uitgezocht. Die laat ik vervolgens op maat maken en het inlijsten doe ik zelf.

portret paard in olieverf op paneel door jennifer koning Waresco
‘Waresco’ olieverf op paneel

Het portret is geschilderd in olieverf op paneel en meet 50 x 50 cm. Een mooie afmeting met voldoende ruimte om details die wat extra aandacht verdienen, mooi te kunnen uitwerken. Hieronder een foto van het ingelijste schilderij, in mijn atelier aan de muur;

portret paard in olieverf door jennifer koning waresco ingelijst

Vind je het leuk om wat detailfoto’s van dit werk te zien? Klik dan op onderstaande link;

portret van een paard in uitvoering